laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


METAALBEWERKING (GEREEDSCHAPMAKERIJ) EN SPUITGIETEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
39118 16-03-2009 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig 5 - 10 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden in Gelderland (Betuwe) een onderneming met een zeer lange historie, die gespecialiseerd is in de metaalbewerking (gereedschapmakerij, matrijzen en strekbekken) en het spuitgieten.

De directie wil in principe de bedrijfsonderdelen splitsen, waarbij zij het spuitgieten zelfstandig wil voortzetten en de metaalbewerkingactiviteiten wil overdragen aan een derde.

Het omzetaandeel in de metaalbewerkingactiviteiten bedraagt meer dan ? 600.000. De brutowinstmarge op de metaalbewerkingactiviteiten is meer dan 74% van de omzet. Er zijn circa 9 fte werkzaam in dit bedrijfsonderdeel; de medewerkers hebben een grote vakkundigheid en een groot aantal jaren werkervaring in de metaalbewerking. De zaak is gevestigd op ??n locatie in een goed geoutilleerd pand en bijpassend machinepark.

Zowel een activa-/ passivatransactie als aandelentransactie is bespreekbaar.

Voor een serieuze gegadigde, bij voorkeur met kennis van de branche, is het te kopen bedrijf een prima kans. Voor gegadigden die al zijn gevestigd in deze branche kan het bedrijf een waardevolle uitbreiding zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29