laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT ANNEX VOLLEDIG INGERICHTE HORECARUIMTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38986 22-01-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Het restaurant, wat momenteel gesloten is, is gelegen aan de boulevard van Harderwijk, met tientallen andere horeca en winkelbedrijven. Strandboulevard Oost is zowel met de auto als de bus uitstekend te bereiken. Aan de voorzijde is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het restaurantgedeelte van het horecabedrijfspand is zowel van de achterzijde als de voorzijde te bereiken. Vanaf de voorzijde is er eerst een riant eigen terras alvorens via de voordeur de ruime bar en het restaurant te bereiken is. In het restaurant is plaats voor minimaal 80 gasten.
Middels een vaste trap aan de linkerzijde is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerst verdieping wederom een riante bar en 120 zitplaatsen. Ook hier is een separate toiletgroep aanwezig. Achter de bar op de eerste verdieping bevindt zich de riante, volledig ingerichte keuken met koelcel, afwasruimte, doorgeefruimte, opslagruimte, wasruimte en kantoor. Alles is goed onderhouden. In mei 2008 is er een grote goederenlift ge?nstalleerd die van de keuken naar de begane grond voert.

De zolder doet dienst als opslag. Het bedrijf is gedeeltelijk onderkeldert.
Alle apparatuur, bars, tapinstallaties en postmix installaties zijn in eigendom. Totaal vloeroppervlak bedraagt meer dan 300 m2. Dit is een schitterende locatie en een erg mooi bedrijf, wat door persoonlijke omstandigheden van de eigenaar helaas niet kan worden ge?xploiteerd.

Huurprijs op aanvraag.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29