laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN ECOLOGISCHE REINIGINGSPRODUKTEN IN MADRID

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38824 23-03-2009 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Zeer jong bedrijf betrokken bij de invoer en distributie van ecologische producten in verband met de schoonmaak, chemisch reinigen, van auto`s en andere vormen van vervoer. Het systeem is nieuw en schoon, en er wordt geen druppel water gebruikt. Het bedrijf bevindt zich in een Business Center, met de hulp van de gemeente Madrid. De onderneming is gevestigd in San Sebastian de los Reyes, Madrid.
De maandelijkse kosten van een kantoor van 80m2 en een hal van 180m2 is gesubsidieerd en de onderneming kan van deze voordelen genieten ten minste tot 2010, mogelijk 2012.

Het bedrijf heeft een beschermd handelsmerk en geregistreerde websites die ook te koop staan..

De infrastructuur van het bedrijf is erg trendy (VoIP, remote server, kantoor WiFi, etc.). En het business model is zeer zuiver.
Wat het bedrijf nodig heeft is een ?funding?. Er is een voorraad onder de bank op de gefinacieerd door de bank. Er zijn geen andere activa.

De mogelijkheden voor groei zijn aanzienlijk, maar tot dusver nog niet diep onderzocht. Het bedrijf begon daadwerkelijk 9 maanden geleden en de meeste tijd in deze periode werd besteed aan ?set-up? en onderzoek.

De twee partners zijn tevens ook de enige twee medewerkers en het is mogelijk dat er tenminste een kan blijven om de nieuwe eigenaar te ori?nteren.

Het bedrijf staat te koop omdat een van de partners wil beginnen met een ander bedrijf buiten de werkingssfeer van deze klasse van het bedrijfsleven.

Dit bedrijf zou van belang kunnen zijn voor een persoon die betrokken is in de schoonmaakwereld, personen die bijvoorbeeld hulp kunnen gebruiken met het starten van een eigen bedrijf, of een buitenlands bedrijf binnen de branche op zoek naar een item in Spanje.

Prijs verkoop: 50.000 ?

?Belangrijk: Reakties graag in het Spaans (bij voorkeur) of in het Engels"


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29