laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA/SNACKBAR TE BRESKENS (ZEEUWS-VLAANDEREN)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38795 15-01-2009 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Cafetaria / snackbar in Breskens is gelegen aan ??n van de voor de watersporter mooiste wateren van Nederland. Vele toeristen weten deze havenstad van Zeeuws Vlaanderen al jaren in zomer en winter te vinden. In de directe omgeving zijn vele stranden, meerdere campings en chaletparken te vinden. Dit deel van de kust is zeer toeristisch. Van oudsher is Breskens een vissersplaats, dat nog elk jaar gevierd wordt met de tweedaagse visserijdagen. Er zijn plannen om het natuurschoon nog verder te ontwikkelen.In de nabijheid van de jachthaven, bevindt zich deze compleet ingerichte onderneming.

Het bedrijf beschikt over een goede en ruime keukenruimte. Het object biedt plaats aan ca. 20 personen in het restaurant gedeelte en nog eens 30 zitplaatsen op het gezellige terras. Op de eerste verdieping is een bovenwoning met 2 slaapkamers en een badkamer met douche.Vraagprijs O.G., inventaris en Goodwill: ? 275.000,- K.K.Huur O.G. inclusief inventaris is bespreekbaar


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29