laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT - CAF? IN CENTRUM VAN OOSTKAPELLE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38794 21-05-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Caf? ? restaurant in Oostkapelle ligt aan de noordwest kust van het schiereiland Walcheren. Deze plaats heeft een breed zandstrand met goed begaanbare strandovergangen en strandpaviljoens. De kern van het dorp met gezellig centrum met restaurants en winkeltjes ligt 2 km landinwaarts. Oostkapelle leent zich uitstekend voor familievakanties, het gehele jaar door worden er van allerlei activiteiten georganiseerd. Oostkapelle is het drukste toeristische dorp van Walcheren met de meeste overnachtingen. Dit komt met name door de aanwezigheid van diverse grote campings, bungalowparken en de vele 2e woningen. Het dorp ligt centraal ten opzichte van de historische steden Middelburg en Veere. Voor de echte strand liefhebber is Oostkapelle het juiste adres.

Centraal gelegen in de hoofdstraat van het dorp, prachtig restaurant met vele mogelijkheden. Het bedrijf is onlangs volledig vernieuwd. De inventaris verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het restaurant is momenteel in gebruik als Grieks restaurant, echter met een minimum aan inspanning is dit object om te vormen naar een ander concept of horeca formule. Dit sfeervol ingerichte restaurant beschikt over 82 zitplaatsen in het restaurantgedeelte en ca. 50 plaatsen op het achter gelegen terras. Het voorterras biedt aan nog eens plaats aan 30 gasten. Er is een bovenwoning met woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Geen brouwerij- en/of automatenverplichting. Overnameprijs op aanvraag.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29