laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT - EETCAF? OP A-LOCATIE IN CENTRUM VAN BRUINISSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38793 23-04-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Eetcaf? in Bruinisse temidden van visrijke wateren en de aanwezigheid van een bruisende jacht- en vissershaven heeft een grote aantrekkingskracht op met name de watersportliefhebber. Bruinisse heeft een sfeervol centrum met vele voorzieningen en horeca. Er zijn bijna 500 staanplaatsen op de campings en 382 recreatiewoningen. Vele toeristen en dagjes mensen weten dan ook dit gebied te vinden. Het gehele jaar door worden er tal van evenementen georganiseerd, waaronder de visserij dagen en een vlootshow. Dit dorp heeft tevens een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs.

Het caf? is gevestigd in een prachtig onderhouden pand. Het object is gelegen in het centrum van Bruinisse, op een A-locatie tussen de (jacht)haven en het dorpsplein. Door de toenemende groei van o.a Aqua Delta ( bungalowpark) en de uitbreiding van de jachthaven met maar liefst 800 ligplaatsen, is er nog een uitstekende mogelijkheid om de huidige goede omzet te verhogen. Dit goedlopende eetcaf? heeft een uitstekende reputatie, met veel vaste gasten uit zowel de regio als vakantiegangers.

Ruime bovenwoning aanwezig voorzien van woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en dakterras. Inventaris verkeert in goede staat. Bedrijf ook zeer geschikt voor andere horecaformules.Geen verplichtingen.Vraagprijs O.G., inventaris en Goodwill: ? 725.000,- K.K.Huur bespreekbaar.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29