laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUNCHROOM/RESTAURANT TE NIJKERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38682 12-01-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Dit volledig ingerichte bedrijf is gelegen aan de Verlaat 10 in het centrum van Nijkerk. Vanuit het Plein is het bedrijf zeer goed en eenvoudig te bereiken. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (vrij en betaald).

De voorzijde van het restaurant is te openen door middel van een flexibele voorpui. Bij binnenkomst valt de grote, ruime open keuken direct op, geplaatst aan de linkerkant van het restaurant. De rest van de begane grond is sfeervol aangekleed en met tafels gevuld. Achterin het restaurant is de gescheiden toiletgroep, afwas- en voorbereidingskeuken en koel en vriescel. Op de begane grond zijn 80 zitplaatsen en aan de voorzijde van het restaurant zijn ongeveer 20 terraszitplaatsen.

Deze unieke locatie is zeer geschikt voor diverse bedrijfsconcepten. Zowel dag als avondexploitatie behoren tot de mogelijkheden. Het geheel is zeer goed onderhouden en in nieuwstaat.

Huurprijs: ? 34.000,--
Overnamebedrag in overleg!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29