laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOOR BINNEN EEN ORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38681 07-01-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat er uitstekende alternatieven zijn voor het starten van een eigen administratiekantoor door een klantenportefeuille over te nemen.

Een belangrijke reden dat er vaker wordt besloten om een klantenportefeulle over te nemen is omdat er zo direct een basis aan klanten bestaat. Echter deze klanten zijn niet zelf geworven en daardoor ook niet trouw aan u als persoon. Het hebben van een administratie- en advieskantoor is immers `people`s business`.

Door u aan te sluiten bij een franchiseformule voor administratiekantoren wordt u volledig ondersteunt in het werven van uw klanten. In het begin wordt u aangeleerd dat u niet de verkoper hoeft te zijn, maar vertrouwen bij ondernemers tot stand moet brengen. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat bedrijven bij u klant worden, waardoor er lange termijn relaties ontstaan. In één jaar tijd heeft u al een klantenportefeuille opgebouwd, terwijl u niet de kosten kwijt bent die u betaalt als u klanten overneemt.

Bij interesse, zouden wij graag een kennismakingsgepsrek met u aangaan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29