laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZEER GOEDE RENDEREND PRODUCTIEBEDRIJF ACTIEF IN NICHE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38481 01-03-2009 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Zeer goed renderende onderneming die zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en productie van (ge?ntegreerde) beveiligingsgerelateerde soft- en hardware producten. Het totale- en uitgebreide productportfolio is geschikt voor eenvoudige tot zeer complexe beveiligingsoplossingen en wordt via partners en dealers in de markt afgezet. Daarnaast beschikt de onderneming over engineering capaciteit die ten behoeve van innovatieve productontwikkeling voor derden wordt ingezet.
De opdrachtgevers komen uit de volgende deelmarkten: overheid, zorgsector-utiliteits en woningbouw, bedrijfsleven en autobranche
In het bedrijf zijn >10 FTE werkzaam.
Omdat de onderneming in een niche markt actief is, worden in het kader van de privacy van de onderneming in dit profiel niet meer details vrijgegeven. Voor serieuze gegadigden is, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring uiteraard gedetailleerde informatie beschikbaar.
Gaarne komen wij in contact met serieuze gegadigden. Het heeft echter zonder voldoende eigen middelen (minimaal ? 1.000.000,=) om de overname te kunnen financieren geen zin om te reageren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29