laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RANCH IN OMGEVING VAN PRAAG IN TSJECHI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38460 30-12-2008 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t.

omschrijving

De Ranch bevindt zich op een rustige locatie aan de rand van een dorp gelegen in beschermd natuurreservaat, district Praag.

Beschrijving: In het complex bevinden zich diverse gebouwen: restaurant met vergaderingkamer en overdekt buitenterras, zomerterras met parasols, geasfalteerde parkeerplaats, hotel met gastenkamers voor 2 tot 4 personen, huisvestinggebouw, moderne garderobekamers met sanitaire voorzieningen voor ruiters, administratiegebouw, werkplaats, opbergruimte voor het paardenvoer, zadelkamer, keuken, hooischuur, afdak voor de paarden bij de hoofdpoort, afdak voor het veevoer, buitenpaardenstallen nr. 1-5, vindvrije manege met tribune en stallen met capaciteit voor 50 paarden, sportplaats, paardencarrousel. Op het terrein bevinden zich 3 waterputten, 6 x septic, 2 x warmtepompen, openbare verlichten voor het hele buitenareaal, helikopterlandingsplaats.
Het object werd gebouwd op grasland en in 2000 en 2005 is het project goedgekeurd en de vergunningen afgegeven.

Verdere informatie op het kantoor in Helmond.
Faciliteiten: Een mooie omgeving in het hartje van Tsjechi?, toeristisch zeer bezocht, wandel ? en ?fietsgebied, kastelen en burchten, zwemgelegenheid, schilderachtige landschap van het gebergte, op korte afstand historische stad Praag met architectonisch bewonderswaardige gebouwen, tal bezienswaardigheden en culturele faciliteiten.
Regio mogelijkheden: Golfen, Skieen, Watersport, Paardrijden, Sportvliegen, Mountainbiken, Wandelsport
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29