laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TAXATIEPORTEFEUILLE EN ACTIVITEITEN VAN LANDELIJK TAXATIEBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38404 24-12-2008 Dienstverlening Bemiddelaars in onroerende zaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Deze propositie betreft de verkoop van de taxatieportefeuille en de activiteiten van landelijke werkend erkend taxatiebureau.

De onderneming faciliteert een platform voor een netwerk van intermediairs, makelaars en taxateurs en werkt hierbij landelijk.

Naast taxatie werkzaamheden, biedt de onderneming tevens aan- verkoopbegeleidingen en EPA-rapportages en bouwkundige keuringen als dienstverlening aan. De ?core business? van de onderneming spitst zich toe tot het taxeren van woonhuizen en bedrijfsobjecten. Op dit moment zijn landelijk enkele honderden taxateurs werkzaam voor de onderneming.

Bij de verkoop van deze onderneming zal geen personeel en geen overige verplichtingen worden overgedragen. Deze propositie leent zich uitstekend voor het invoegen van de portefeuille en activiteiten naast uw huidige taxatie en of onroerend goed / vastgoed activiteiten.
De bovengenoemde taxateurs bestaan onder andere uit freelancers en zelfstandige gecertificeerde taxateurs, niet uit vaste medewerkers.

Deze landelijk werkende onderneming is gedurende de afgelopen jaren een begrip binnen de branche geworden en heeft derhalve een grote naamsbekendheid opgebouwd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29