laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAF?-RESTAURANT IN TOERISTISCH HINDELOOPEN MET OG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38251 16-12-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Hindeloopen is een klein Fries stadje in het westen van Friesland, direct gelegen aan het IJsselmeer. Hindeloopen maakt traditioneel deel uit van de Elfstedentocht, mede door de ligging en het historische centrum is Hindeloopen een zeer toeristisch dorp. Middels de N359 is Hindeloopen goed te bereiken.

Het caf?/restaurant bestaat uit twee verschillende bedrijfsgedeelten. Aan de linkerzijde bevindt zich het restaurant met halfopen keuken en spoelkeuken. Mede door de estriken vloer en de authentieke inrichting krijgt het geheel een knusse uitstraling. Het restaurant heeft ongeveer 40 zitplaatsen. Aan de rechterzijde bevindt zich het caf?. Binnen springt de robuuste bar direct in het oog, aan de muren prijken prachtige massieve messing patrijspoorten. Er is ongeveer plaats voor 100 gasten. Achter het caf?/restaurant is het terras gelegen, waar het in de zomer heerlijk toeven is.

Momenteel maakt het bedrijf veel gebruik van dagarrangementen in combinatie met Sk?tsjetochten, dit levert veel geplande omzet op!
Gezien het toerisme in Hindeloopen lijkt het voor de hand te liggen op dezelfde voet verder te gaan.

Vraagprijs: ? 575.000,-- k.k.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29