laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT IN HORECAGEBIED TE DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38101 23-04-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 V.O.F.

omschrijving

Dit Italiaanse restaurant is gevestigd in het centrum van Dordrecht, middenin een horeca concentratiegebied. Het restaurant heeft een mooie inrichting en goed onderhouden inventaris. Beneden is er ruimte voor 45 couverts in het restaurant en op de 1e verdieping is er ruimte voor maximaal 24 couverts. Zonder veel ingrepen is deze zaak om te zetten als ?grand caf?? of restaurant met een andere formule. De keuken is praktisch ingericht en er is voldoende opslagruimte. Alle benodigde apparatuur is aanwezig.

Over de gemeente:
De gemeente Dordrecht waar dit restaurant gevestigd is, ligt in de Drechtsteden en heeft een regio functie wat winkelen betreft voor de omliggende dorpen. De horeca in Dordrecht concentreert zich momenteel rondom het Scheffersplein, het Statenplein en de voorstraat, hier zijn verschillende caf?s, dagzaken en restaurants gevestigd, die op het plein ook hun terrassen hebben. Verspreid door het centrum vind je op unieke locaties nog meer caf?s en restaurants. De Drechtsteden bestaat uit zeven gemeenten die samen een aaneengesloten stedelijk gebied vormen aan de zuidrand van de Randstad. Zeven gemeenten die omgeven zijn door natuurgebieden met een oorsprong aan het
water. Gemeenten met een eigen identiteit en inwoners die zich sterk met hun woonplaats en de Drechtstreek verbonden voelen.

Wij verzoeken U vriendelijk om deze informatie zeer diskreet te behandelen.

MIH 1072


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29