laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA HARDERWIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
37977 03-12-2008 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Compacte cafetaria gelegen in woonwijk. Deze cafetaria is gevestigd in een kiosk van circa 30 m? welke nog voorzien is van een ruime kelder. De kiosk staat centraal in een woonwijk nabij een supermarkt en school. De cafetaria is keurig ingericht en voorzien van goede apparatuur. De woonwijk is een mix van voornamelijk koop woningen, appartementen en huurwoningen.

De ligging is aan een doorgaande weg nabij ontsluiting van de woonwijk. Een ideale zaak voor starter of zelfstandig ondernemer. Geen verplichtingen ten aanzien van leveranciers en geen verplichtingen met betrekking tot overname van personeel. Een inwerkperiode is bespreekbaar. Het betreft een cafetaria met hoofdzakelijk een afhaal functie. De zaak is zes dagen per week geopend, middels aantrekkelijke openingstijden. Een goede omzet maken het dat u hier als ondernemer een inkomen kunt generen. Bij interesse vernemen wij graag van u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29