laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOED RENDEREND HOTEL-RESTAURANT IN LUXEMBURG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
37913 09-07-2009 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Locatie:
Het hotel restaurant ligt in het centrum van een gezellig dorpje in het oosten van Luxemburg. Naar Utrecht is het 330 kilometer rijden.

Object:
Het hotel heeft een entree met ontvangstbalie, maar er is tevens een leveranciersingang. Bij binnenkomst zijn er op de begane grond het cafe en het restaurant. Verder is er een compleet ingerichte keuken met spoelkeuken, koelcel en kookeiland, een magazijn met goederenlift en de toilettengroepen. Aan de voorzijde is een groot terras met ongeveer 80 zitplaatsen (dit wordt gehuurd van de gemeente). Op de eerste verdieping treft men een grote hal waarna het washok, de sauna, wijnkelder en kamers komen. In het washok staat een wasmachine en drogers. Er zijn 3 personeelskamers en 4 hotelkamers op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn 5 hotelkamers wat een totaal van 16 bedden oplevert. De derde verdieping wordt gebruikt als woning. De woning heeft een grote L-vormige woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een priveterras en badkamer. Op de vierde verdieping is nog een kantoor, 1 slaapkamer en opbergruimte. Vanaf de tweede en derde verdieping heeft men toegang tot het priveterras met grote barbecue en tuin.

Bijzonderheden:
Luxemburg is een zeer welvarend, maar vooral schitterend land, wat door het hele jaar heen veel toeristen uit het buitenland krijgt. Alles is goed onderhouden door de huidige eigenaren.

Vraagprijs: ? 1.225.000,--
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29