laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN HET VERVAARDIGEN VAN HOUTPRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
37756 21-09-2010 Industrie Houtverwerkende industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Bedrijf met een omzet van ongeveer ? 500.000,- in 2008. De onderneming heeft als specialisme het vervaardigen van houtproducten onder andere voor interieur, waarbij de nadruk ligt op het maken van keukens, naar de specifieke wensen van de klanten. De onderneming levert aan de particuliere markt. De onderneming geniet een goede naam en reputatie in zowel de regio als in de rest van het land. Het werkgebied is dan ook niet beperkt tot alleen de regio.

De onderneming is gevestigd op een goed bereikbaar industrieterrein in een ruim opgezet bedrijfspand (1200 m2). Het pand wordt gehuurd en is door de huidige eigenaar verbouwd. Het representatieve pand omvat een productieplaats, inclusief spuithok, een magazijn, een kantoorgedeelte en een showroom. De onderneming is gevestigd in Gelderland tegen de grens met Noord-Brabant aan. Er zijn 2 personen werkzaam binnen de onderneming en een oproepkracht. De huidig eigenaar is bereid aan te blijven in loondienst en zal uiteraard voor een gedegen overdracht zorg dragen.

Het betreft een activatransactie, waarbij het personeel overgenomen dient te worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29