laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUNCHROOM OP A1-LOCATIE IN DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
37562 20-11-2008 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

De lunchroom ligt in het centrum van Dordrecht op een toplocatie van de bekendste winkelstraat van Dordrecht en de regio. Dagelijks komen veel passanten langs deze lunchroom. De winkelstraat en Dordrecht trekt veel dagjesmensen. De huidige exploitant richt zich nu vooral op de gasten die in de lunchroom komen eten, maar er is veel potentie met betrekking tot het bedrijfsleven in Dordrecht. Er zijn veel bedrijven in de buurt gevestigd. Hier ligt dan ook de kans voor een nieuwe ondernemer om de omzet nog verder te verhogen.
De totale oppervlakte van deze gezellige en functionele lunchroom is 110 m2 verdeeld over drie ruimtes. De lunchroom beschikt over een counter, afhaalloket en diverse soorten tafels boven en beneden.

Over de gemeente:
De gemeente Dordrecht waar deze lunchroom gevestigd is, ligt in de Drechtsteden heeft een regio functie wat winkelen betreft voor de omliggende dorpen. De horeca in Dordrecht concentreert zich momenteel rondom het Scheffersplein, het Statenplein en de voorstraat, hier zijn verschillende caf?s, dagzaken en restaurants gevestigd, die op het plein ook hun terrassen hebben. Verspreid door het centrum vind je op unieke locaties nog meer caf?s en restaurants.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29