laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ACTIEVE INVESTEERDER VOOR BUITENLANDS ONROEREND GOED

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
37370 14-11-2008 Dienstverlening Bemiddelaars in onroerende zaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Voor een cli?nt van ons zoeken wij een actieve investeerder voor een middelgroot bedrijf dat actief is in onroerend goed in Duitstalige landen. Actieve investeerder in deze, betekent het ter beschikking stellen van kapitaal en het leveren van meedenkend vermogen.

Om haar groeidoelstellingen en ambities in de huidige tijd te kunnen bewerkstelligen heeft de onderneming een sterke partner nodig die zowel in kapitaal als in ondernemingszin een gezonde bijdrage kan leveren.

De onderneming investeert in buitenlandse onroerend goed projecten in met name vakantieparken en woonhuizen. De onderneming is vooral actief in Duitstalige landen als Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

De investeerder waar men naar zoekt, dient te beschikken over ervaring en kennis in de onroerend goed branche. Hij of zij dient verder te beschikken over een gezonde en creatieve dosis ondernemingsdrift en dient ten slotte eveneens kapitaal ter beschikking te stellen.

De investeerder zal meedelen in de winst en zal over het ter beschikking gestelde vermogen een passende interestvergoeding ontvangen.

Bij onvoldoende eigen middelen gelieve niet te reageren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29