laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SFEERVOL RESTAURANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36969 25-05-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Wij bieden u een z??r mooi restaurant ter overname aan. Gevestigd op bijzonder herkenbare locatie midden in een dorp van circa 25.000 inwoners. Een drukke passanten locatie met veel winkels, horeca en bedrijvigheid. Een locatie welke zowel geschikt is voor dag als wel avond exploitatie.

Het restaurant bestaat al vele jaren, echter heeft de eigenaar onlangs de zaak een complete restyle gegeven. Een nieuwe stijl met nieuwe kaart welke de zaak een professionele uitstraling hebben gegeven. De zaak is circa 250m? groot en beschikt over een gezellig terras aan de straatzijde.

Opvallend in het interieur zijn de vele decoraties, de open keuken en de sfeervolle bar. Het geheel is zuid Amerikaans/mediterraans ingericht. Het restaurant beschikt over circa 90 zitplaatsen. Daarnaast is er een achter ingang welke onder andere gebruikt kan worden voor take away. De zaak is vrij van verplichtingen. De keuken is een mix van Mexicaans/Cajun en Mediterrane ( tapas). We staan open voor biedingen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29