laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA MET EETCAF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36968 29-10-2008 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Cafetaria met eetcaf? aan de rand van het dorp nabij bosrijk gebied aangeboden. Een ideale combinatie van kleine cafetaria met caf?/eetcaf? gedeelte welke van elkaar zijn gescheiden. De cafetaria is compact en effici?nt ingericht.

De cafetaria is vooral gericht op afhalen. Een mooie bakwand, ijsmachine en vitrine maken het geheel compleet. Het caf? naast de cafetaria heeft de laatste jaren meer een eetcaf? karakter gekregen. Desondanks zijn er ook nog lokale bezoekers die de zaak bezoeken voor een drankje en een praatje. Voor de zaak is een mooi in het groen gelegen terras.

Dit is een ideale zaak voor starters of horeca echtpaar. De inrichting is dusdanig dat je het overzicht goed kan bewaren. De omzetten zijn goed en een rendement zit er zeker in. De zaak is zes dagen per week geopend. Een hoogwaardige goed onderhouden inventaris welke nog jaren in prima staat mee kan gaan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29