laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERHOUDSSPECIALIST VOOR VLIEGTUIGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36747 10-06-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie 10 - 50 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Te koop aangeboden wordt een van de grootste onderhoudsspecialisten voor vliegtuigen in Hongarije! De verkoop vindt plaats vanwege gezondheidsredenen.

De onderneming is gecertificeerd voor Part 14, AOC en FTO. Momenteel wordt er nog gewerkt aan een verdere certificering voor Part 147, dit is over een maand gereed.

De omzet is goed, er worden jaarlijks ongeveer 100-120 vliegtuigen onderhouden. Eveneens zijn er vaste contracten met diverse maatschapijen. Ook is het bedrijf vertegenwordiger voor PIPER THIELERT CIRRUS.

De onderneming beschikt over een 2500 m? grote hangar met hierin een kantoorgebouw, het huurcontract kan overgenomen worden.

Er werken 12 gekwalificeerde medewerkers binnen de organisatie. Voor het werken in het actuele Businessmodel zou een overname raadzaam zijn.

Het bedrijf beschikt over een groot magazijn met onderdelen en een speciale spuitcabine met electrostatische voorziening. Alle testapparatuur is in een actuele staat.

Naast het onderhoud is binnen de organisatie ook een vliegschool, een onderdelenverkoop en worden mensen opgeleid in vliegtuigtechniek.

In het verkooptraject is de complete activa en inwerken inbegrepen.

Reacties graag in het Duits, Engels of Hongaars!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29