laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KOOKSTUDIO IN CENTRUM STAD ZEELAND IN MONUMENTAAL PAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36673 02-03-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

KOOKSTUDIO MET WONING IN SFEERVOL RIJKSMONUMENT
Centraal gelegen, in nabijheid van parkeerterrein, sfeervolle kookstudio met vergaderruimte en idyllische bovenwoning gevestigd in schitterend rijksmonument. Deze unieke horecaformule wordt op dit moment op aanvraag gebruikt door kleine en grotere (zakelijke) gezelschappen van 10 tot 35 personen voor vergaderingen, kooklessen etc; alles in de sfeer van besloten bijeenkomsten. Het object is zeer geschikt voor (semi) professionele kok of horeca echtpaar die hun horeca-ervaringen en werkzaamheden in alle vrijheid willen uitoefenen.

De huidige omzet welke als zeer redelijke kan worden benoemd kan sterk verhoogd worden door de grote vraag naar kooksessies en ?private dining.? Het object leent zich ook uitstekend als kleinschalig (luxe) vergadercentrum. De locatie is erg rustig gelegen waardoor ook het wonen in de ruime bovenwoning als zeer prettig zal worden ervaren.

De bedrijfsruimte, welke beschikt over alle noodzakelijk vergunningen, bestaat uit een vergader/restaurantruimte voor ca 35 personen, een ontvangsthal en een ruime keuken. De sfeervolle woning beschikt over een woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en zonnig dakterras. Vraagprijs O.G., inventaris en Goodwill:? 479.000,- K.K.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29