laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IJSSALON IN CENTRUM VAN VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36672 23-10-2008 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

IJssalon in Vlissingen, de havenstad met een mooi winkelgebied en een grote boulevard. Dit gebied is het meest toeristische van de gehele provincie. Reeds vele jaren wordt Vlissingen bezocht, door toeristen uit Nederland, Belgi? (Westerschelde tunnel) en Duitsers die het strand en de duinen op waarde weten te schatten. Door de jachthaven, hotels en de vele bungalowparken is het hier niet alleen in de zomer druk bezocht. Ook in de winter weet deze stad veel mensen naar zich toe te trekken. De Kleine Markt bevindt zich aan een straat welke recentelijk geheel is opgeknapt. Alle oude geveltjes zijn geschilderd en het complete beeld van de straat naar de jachthaven, ademt sfeer en gezelligheid. Vooral het aangrenzende terras met ruim 30 stoelen nodigt uit om hier te genieten van het zelfgemaakte ijs.

De complete inrichting van de ijssalon is door de huidige eigenaren aangepast in de stijl van een moderne ijssalon. De wanden zijn betegeld, de vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en alle aansluitingen welke nodig waren zijn aangelegd. De apparatuur om het ijs te bereiden en het interieur is van hoge kwaliteit. Kosten noch moeite zijn gespaard, om hier een nette uitstraling te geven en professioneel bezig te kunnen zijn met het vak.

Vraagprijs inventaris en Goodwill: ? 75.000,- K.K.Huur O.G.: ? 11.000,- per jaar Dit object wordt in collegiale samenwerking verkocht met Klaassen Vastgoed & Bedrijfsovernames


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29