laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUW HORECAPAVILJOEN IN CENTRUM VAN VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36671 28-04-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Vlissingen heeft vele toeristische bezoekers en dagjes mensen vanuit heel Nederland maar ook vanuit de regio. Vanuit de bruisende boulevard kan men genieten van het mooie uitzicht en van de vele passerende zeeschepen die nergens in Nederland zo dicht langs de kust varen. De van oudsher als trekpleister bekend staande boulevard is prachtig gelegen aan de rand van Vlissingen en op een steenworp afstand van dit unieke object. In de directe omgeving vindt men hier strand, duinen en de aantrekkelijke binnenstad van Vlissingen.

Op een zeer unieke locatie gelegen horecapaviljoen midden in het vernieuwde stadscentrum van Vlissingen. Dit object is gesitueerd nabij winkelstraat, parkeergarage en het Bellamypark. Dit moderne pand met veel glas heeft binnen ca. 40 zitplaatsen en op het buitenterras is er capaciteit voor circa 60 plaatsen.

Deze mooie plek biedt veel mogelijkheden voor diverse horecaconcepten.Huurprijs: vanaf ? 1.975,- per maand De Fonteyne bieden wij te huur aan in collegiale verhuur met Theelen & Dellaert makelaars


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29