laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA TE DRECHTSTEDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36603 10-04-2009 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze cafetaria ligt op een unieke locatie in de Drechtsteden. Met uitzicht op de rivier ?De Merwede. Doordat de cafetaria aan de verbindingsweg tussen Papendrecht en Sliedrecht ligt, komen er zowel inwoners van Sliedrecht maar ook van het bedrijventerrein aan de Ketelweg uit Papendrecht wat ongeveer ??n kilometer van de locatie verwijderd is.

Op nog geen 300 meter wordt op Baanhoek- West een vinexlocatie gebouwd van ca. 950 woningen. Dit zal in de toekomst een enorme omzet impuls kunnen geven. De huidige eigenaar wil zich gaan richten op andere activiteiten.

Deze dagzaak is, met z?n uitstekend ondernemersresultaat, een unieke kans voor een (horeca) ondernemer (echtpaar) om dit bedrijf over te nemen en uit te breiden. Wel is enige cafetaria en of keuken ervaring noodzakelijk. Het openingstijden (2 dagen gesloten), uitzicht, de ligging en de vrije parkeermogelijkheden zijn ??n van de sterkste punten van deze locatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29