laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CATERINGBEDRIJF IN ZUID-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36520 14-04-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Dit in 2008 nieuw ingerichte cateringbedrijf is gespecialiseerd in de bedrijfscatering van A tot Z. Het cateringbedrijf heeft een goed gevulde orderportefeuille met bekende opdrachtgevers in de wegenbouwsector.
De totale oppervlakte van het pand is ongeveer 300 m? en op de 1e etage bevindt zich een bespreekkamer en kantoorruimte met 3 ruime werkplaatsen. De huidige huur bedraagt netto
? 1856,- per maand.

Het pand heeft 2 entrees namelijk: de voordeur welke toegang biedt naar de hal en aparte lunchkeuken. Tevens komt men dan in een aparte dames- en herenkleedruimte welke voorzien zijn van een toilet. Eventueel kan het personeel zich douchen in een aparte doucheruimte. Via de andere entree is door middel van een groot rolluik de productieruimte en opslagruimte te bereiken.
De keuken en de loods zijn afgesloten met een elektrisch rolluik. In de loods staat een grote koelcel (ongeveer 40 m? ).

Conform de HACCP kan de gehele productieruimte gekoeld worden. De keukenapparatuur is voor het grootste gedeelte nieuw aangeschaft in april 2008 en is perfect onderhouden.
In de bereidingsruimtes kunnen meerdere werkplekken gecre?erd worden. In de ruim opgestelde productieruimte bevindt zich een ingebouwde inloopkoel-en vriescel. De in een aparte ruimte geplaatste spoelkeuken is apart voorzien van een in 2008 aangeschafte doorschuifvaatwasser met afzuiging. Door middel van de trap in de ontvangsthal komt men boven op de eerste verdieping uit. Hier bevindt zich een pantry een toiletruimte, er bevinden zich 2 aparte kamers waarvan 1 ontvangstruimte en 1 groot kantoor van ongeveer 20m? met 2 ingerichte werkplekken maar met uitbreiding naar 4 mogelijk. De kantoorruimte is voorzien van airco. De overige ruimte op de eerste verdieping dient als opslagruimte.

Het bedrijf is gelegen op een industrieterrein vlabij de snelwegen A16/A15 .
De omzetverwachting van 2011 zal uitkomen rond de ? 600.000,- netto omzet. Gezien de jaarcijfers van 2010 een re?le prognose.

MIH 1065

Tags (trefwoorden)
Catering | pantry | keuken | productie | HACCP | overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29