laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIERENSPECIAALZAAK MET BOVENWONING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36458 17-10-2008 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak

omschrijving

Aan de rand van het centrum van Roosendaal ligt dit halfvrijstaande woon- en winkelpand met 371 m? grond.

Het halfvrijstaande woon- en winkelpand heeft een inhoud van circa 1.400 m? en is in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd.

Winkelruimte
De winkelruimte is momenteel ingericht als dierenspeciaalzaak. Begane grond: winkelruimte (ca. 170 m?, frontbreedte ca. 12,30 m), trimsalon (ca. 12 m?), toilet, wasruimte, magazijn/ kantine (ca. 20 m?), magazijn (ca. 25 m?) en reptielenruimte (ca. 50 m?).Buitenterrein met betontegels.

Woonruimte
Eerste verdieping: overloop met vaste kastruimte en deur naar plat dak. Hal/ entree met toegang tot het toilet, woonkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. Het toilet met fontein is geheel betegeld. De lichte woonkamer staat in directe verbinding met een open keuken voorzien van een in U-vorm opgestelde keukeninrichting in lichte kleurstelling.
Tweede verdieping: overloop met toegang tot de CV-ruimte, kantoor annex slaapkamer, slaapkamer en badkamer.
Derde verdieping: vliering

Bestemmingsplan

Conform het vigerende bestemmingsplan ?Burgerhout? heeft het woon- en winkelpand de bestemming ?Gemengde doeleinden? met de nadere aanduiding ?Detailhandel?.

Momenteel is in de winkelruimte dierenspeciaalzaak Willemen gevestigd. Een dierenzaak gespecialiseerd in reptielen, ruitersport, artikelen voor vogels, honden, katten, knaagdieren, etcetera. Tevens is er een trimsalon. Het is een goed renderende dierenspeciaalzaak met een trouwe klantenkring. Overname van het klantenbestand, inventaris, voorraad etcetera is bespreekbaar.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29