laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUXE LUNCHROOM ANNEX RESTAURANT OP A1 LOCATIE TE SALLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36363 11-04-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Plein 7 is gelegen aan de Grote Markt van Raalte op een zeer goede zichtlocatie. De Grote Markt is vanuit alle delen van Raalte goed te bereiken. Er zijn ruim voldoende parkeergelegenheden (vrij en betaald) in de directe omgeving. Raalte is middels trein, bus en auto uitstekend te bereiken.

Het bedrijfsgedeelte is verdeeld over twee verdiepingen en twee gebouwen. Het linker bedrijfsgedeelte bestaat uit de begane grond en kelder. Bij binnenkomst valt de grote vitrine met verse producten direct op. Achterin is een ruime, moderne en volledig ingerichte keuken. De achterzijde van de keuken voert naar een kleine opslag en de kelder. In de kelder staat een vriescel en diverse ovens, verder wordt deze ruimte door het personeel gebruikt.

Het linker bedrijfsgedeelte voert middels een grote, statige trap naar de eerste verdieping. Dit, in 2007 volledig nieuw ingerichte gedeelte is ruim opgezet en met uitstekende materialen, trendy kleuren en hoogwaardige afwerking ingericht. Op de eerste verdieping is tevens een ruime bar, opslag, gescheiden toiletten en open uitzicht over de Grote Markt.

Momenteel wordt het bedrijf als lunchroom geëxploiteerd, maar uitbreiding van de openingstijden of het toevoegen van een restaurantfunctie behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Vraagprijs:
Bedrijfsinrichting, inventaris,
handelsnaam, website en goodwill € 250.000,=
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29