laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AZIATISCH RESTAURANT OP TOPLOCATIE ROTTERDAM-CENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36195 30-01-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Thais - Indonesisch Restaurant aangeboden

In het centrum van Rotterdam, aan de Kruiskade, achter de Lijnbaan, is op de 1e etage dit prachtige restaurant gelegen. De ligging is in hartje centrum op loopafstand van het Rotterdams stadhuis, Hilton Hotel en Westend hotel. In de zelfde straat zijn ook het oude Luxor, vele bekende modewinkels en opticiens gevestigd. De klantenkring bestaat uit allerlei nationaliteiten. De bekende mensen uit de sport, het theater en de mediawereld weten het restaurant te waarderen. Men heeft een goede reputatie opgebouwd.

De zaak is in 2006 geheel verbouwd en heeft een luxueuze uitstraling gekregen, de hoofdkleuren zijn goud en zwart. De keuken is aangepast en het bedrijf heeft een juiste horecalogistiek. Men serveert de traditionele Indonesische en Thaise gerechten, bepaalde dranken zijn specifiek uit deze landen geïmporteerd. De tafels zijn ruim opgesteld zodat de privacy van de gasten zoveel mogelijk is gewaarborgd. Het restaurant, inclusief de gezellige loungebar, biedt plaats aan 140 gasten en is te bereiken via de trap of de ruime personenlift. Voor het roken bestaat er de optie om gebruik te maken van het dakterras van ongeveer Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om er een ander soort restaurant te exploiteren, behalve een Japans restaurant aangezien naast dit restaurant Japans restaurant Yamato is gevestigd. Indien u een bezichtiging wenst, uitsluitend via ons kantoor en alleen op afspraak.

De huidige huur bedraagt € 8.700,-- per maand.

MIH 2126


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29