laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT IN RHOON.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36194 08-10-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Nieuw restaurant te Rhoon, een mooi ingericht bedrijf gelegen in de wijk Portland. Sinds mei 2008 is deze mooie zaak geopend.

De wijk Portland ligt aan de Vinexlocatie Carnisselanden, met een inwonersaantal van 15.000. Dit wordt in de toekomst groter, aangezien er nog veel woningen bijgebouwd gaan worden. Het is smaakvol ingericht en horecatechnisch up-to-date, zonder extra investeringen kunt u gelijk een doorstart maken. De huidige eigenaar, met veel horecaervaring, heeft het goed ingedeeld en ingericht met een warme uitstraling. Met 80 stoelen is het goed in evenwicht en men heeft tussen de tafels genoeg ruimte over gelaten om gezellig te tafelen. De keuken is modern, met de juiste routing ingericht en is hoofdzakelijk opgebouwd met RVS, compleet met vaatwasmachine, steamer en alles wat nodig is voor de spits. Buiten op het ruime plein is ruimte voor een terras met 40 stoelen en ligt aan de zonzijde.

Het restaurant met de cafetaria zijn de enige twee horecazaken die daar gevestigd zijn. Naar verwachting komt in deze wijk geen uitbreiding van horeca. Naast het restaurant is de bibliotheek gevestigd en achter het restaurant is een kleuterschool en dokterspraktijk met apotheek gevestigd. Op het plein zijn een A.H., een drogist, een bloemenzaak, een bakker, een cadeaushop, een kapper en een cafetaria gevestigd. Het is een kinderrijk woongebied en de oma’s en opa’s vinden het in de brasserie heerlijk toeven met de kleinkinderen en uiteraard met hun kinderen. Indien op zoek bent naar een mooi bedrijf met perspectieven en met kansen dan is dit bedrijf zeker de moeite waard om een afspraak voor een bezichtiging aan te vragen.

De huidige huur bedraagt € 2.700,-- per maand.

MIH 2125


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29