laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN WONING- EN PROJECTSTOFFERING (VERKOCHT)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36178 06-05-2010 Detailhandel Non-Food Keukens en badkamers
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden in de regio Nijmegen een goed renderende onderneming met een zeer lange historie, die gespecialiseerd is in de woning- en projectstoffering. In verband met de leeftijd van de eigenaren en het ontbreken van opvolging in de familiekring, willen de ondernemers overdragen.

Het assortiment bestaat uit gordijnen, tapijten, zonweringen en fournituren. De onderneming heeft een regionale functie voor particulieren en een bovenregionale functie voor de zakelijke sector en kent een loyaal klantenbestand. De toegevoegde waarde zit in de persoonlijke advisering, het kennis- en serviceniveau, het assortiment en de grote naamsbekendheid. Het omzetaandeel in projecten is aanzienlijk.

De zaak is gevestigd op twee gehuurde locaties; de winkel en het magazijn annex atelier/kantoor. De winkel heeft circa 100 m2 verkoopvloeroppervlakte. De winkel beschikt over de nodige A-merken op woonmode gebied en is gevestigd op A1 locatie in een middelgrote plaats.

De huidige omzet bedraagt meer dan € 1.000.000,00.

Het betreft een activa-/ passivatransactie.

Voor een serieuze gegadigde is het te kopen bedrijf een uitgelezen kans om een vliegende start met een eigen bedrijf te maken. Voor gegadigden die al zijn gevestigd in deze branche is het bedrijf een uiterst waardevolle uitbreiding van zijn verzorgingsgebied en / of productenassortiment.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29