laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NATUURCAMPING MET GROEPSACCOMMODATIE IN ZUIDWEST DRENTHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
36019 17-04-2009 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Het aangebodene betreft een in zuidwest Drenthe gelegen natuurkampeerterrein met een rietgedekte bedrijfswoning, waarin zich tevens een groepsaccommodatie bevindt. Het geheel is gelegen in het reestdal; een van oorsprong agrarisch gedeelte van Drenthe, dat zich typeert door een afwisselend landschap; bos- en weidegebieden, landgoederen, heide, waterplassen, en stille landweggetjes dwars door de natuur.

Het geheel is gelegen op 2,5 hectare eigen grond (direct aan viswater), waarop zich bevinden:

Een rietgedekte woonboerderij, gebouwd rond 1850, waarin zich een bedrijfswoning met groepsacommodatie bevinden. Er is sprake van een ruime woning op de begane grond met onder andere een woonkamer en zitkamer, verder een royale kantoorruimte en een woonkeuken met open haard. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. De groepsaccommodatie beschikt over een ruime woonkamer met keuken en is geschikt voor 12 personen (4 slaapkamers met drie eenpersoonsbedden, alle op de verdieping);

Een fraaie natuurcamping met 40 ruime natuurkampeerplaatsen, 4 trekkershutten, een receptiegebouw met recreatieruimte en een modern sanitairgebouw (bouwjaar medio 2000);

Een royale boomgaard, verder een kinderboerderij, sport- en speelveld en diverse speelvoorzieningen.

Vraagprijs: € 750.000,-- k.k. Omzetindicatie circa €45.000,-- per jaar. Benodigd eigen vermogen circa €300.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29