laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFé IN GORINCHEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35252 10-03-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

In het centrum van Gorinchem gelegen aan een haven en horeca / winkelstraat ligt dit gemoderniseerde café. De huidige eigenaar heeft het café in 2004 de gehele interieur en binnenzijde vernieuwd. Het café heeft een oppervlakte van 80 m². Beneden is de toiletgroep en wordt er een rookruimte gecreëerd.

De gezellige bar biedt plaats voor zo’n 15 zitplaatsen. Het kleine maar functionele buiten terras beidt plaats voor 8 gasten. Dit café is geopend van woe t/m zo. Momenteel is het café van ma t/m vrij overdag gesloten. Gezien de vele toeristen en het winkelend publiek ligt hier voor een nieuwe ondernemer een kans om de omzet uit te breiden.

Het café heeft een speelautomaten verplichting maar is brouwerij vrij.
Gezien het feit dat de huidige ondernemer naast het exploiteren van het café ook een dienstbetrekking heeft wil hij het wat rustiger aan doen en het café verkopen.

Referentie: MIH 1058

Tags (trefwoorden)
caf? | horeca | overname | caf? te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29