laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT OP TOPLOCATIE IN RENESSE MET OG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35163 23-04-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Restaurant op toplocatie in Renesse. Het dorp Renesse ligt aan de westkust van het eiland Schouwen-Duiveland en is een zeer populaire badplaats. Dit komt vooral door de brede zandstranden en de legio watersportmogelijkheden. Renesse heeft alles in zich heeft om haar bezoekers een fijne tijd te bezorgen. Een verblijf in Renesse kan op vele manieren ingevuld worden. Het dorp zelf bruist van de activiteiten en alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden. Van uiterst luxe bungalowparken tot minicampings.

Midden in het centrum van deze Zeeuwse badplaats, op zeer goede locatie vindt u dit gezellige restaurant. In dit sfeervolle bedrijf kan men genieten van heerlijke gerechten maar ook binnenlopen voor een kop koffie. Ook groepen zijn hier welkom. Er is een speciaal voor kinderen ingericht hoekje. In de zomermaanden kan men heerlijk vertoeven op het comfortabele tuinterras. Het bedrijf beschikt over ca. 100 zitplaatsen in het restaurant, 12 plaatsen aan de bar, 30 zitplaatsen op het terras aan de voorzijde en nog eens 36 zitplaatsen op het tuinterras. De inventaris van het geheel verkeert in goede staat. Het bedrijf is tevens geschikt voor diverse andere horecaformules.Geen brouwerij en/of automaten verplichting. Vraagprijs inventaris:? 95.000,- K.K. Huur O.G. ? 45.000,- per jaar. Koop O.G. en inventaris ? 595.000,- K.K. Koop naastgelegen woning mogelijk, prijs op aanvraag
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29