laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EETCAF? ROTTERDAM-ZUID

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35134 06-03-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname een eetcaf? op Rotterdam-Zuid.

Dichtbij het Feijenoordstadion is dit gezellige eetcaf? gevestigd, in de wijk IJsselmonde te Rotterdam. Op loopafstand ligt het nieuwe ziekenhuis en de verbinding met de A15 ligt op vijf minuten rijden afstand. Het eetcaf? is gelegen aan een dijk en heeft een mooi en zonnig terras van 100 m2 met 40 zitplaatsen, voor het rookverbod ligt hier ook een goede oplossing.

Het caf?-gedeelte heeft een rechte bar met een oude houten vloer en een balkenplafond, het geheel heeft een gezellige en warme uitstraling. Het eetgedeelte met 30 zitplaatsen is apart, maar vormt toch een geheel met de rest van het bedrijf. Hier is ook kort geleden een airconditioning geplaatst.

E?nmaal in de week is er een sportavond met darten, klaverjassen en pokeren. Dit zijn drukbezette avonden.

De keuken is goed ingericht met vrij veel nieuwe apparatuur, horecatechnisch goed, met een goede logistiek, veel RVS en gemakkelijk in onderhoud. De opslagruimte is in de kelder, 50 m2 groot, waar ook het bier en frisdranken zijn opgeslagen, inclusief de koelafdeling. Het is een mooie en overzichtelijk ruimte. Boven het horecagedeelte is een kantoor gevestigd van 20 m2.

Over het algemeen gesproken is het een goed lopend bedrijf, met goede omzet en speelautomatenopbrengst. Nu is dit eetcaf? op dinsdag gesloten, de nieuwe ondernemer kan hier extra omzet realiseren. De overname van de B.V. is bespreekbaar. Kortom, een bedrijf voor een goede en enthousiaste ondernemer.

De huidige huur bedraagt ? 2050,-- per maand.

MIH 2112 -
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29