laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EETCAF? MET GROTE BAR IN CENTUM VAN RIDDERKERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35069 02-09-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Dit eetcaf? is gelegen in een verzamel pand van horeca. Samen met nog een restaurant ?St. Joris en Wok restaurant ?Wok of King?. Deze bedrijven versterken elkaar en hebben een grote gasten kring.Dit alles gelegen in een nostalgisch pand, dat al jaren bekend was als partij en zalencentrum Sint Joris.
Bij binnenkomst wordt de gast ontvangen in de ruim opgezette bar waar men vooraf of na het eten aan de bar gezellig wat kan drinken. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 140 m? en ligt gelegen aan de langste dijk van Ridderkerk. Bij het pand is voldoende mogelijkheid voor gratis parkeren.

Over de gemeente:
De naam is afgeleid van de kerk, die de belangrijkste was in de gehele Riederwaard: de Riederkerk. De schutspatroon van deze kerk was Sint Joris. Zijn beeltenis is als heerlijkheids- en later als gemeentewapen opgenomen. De stad heeft haar groei vooral te danken gehad aan de Vlasindustrie en scheepswerf. Ridderkerk bestaat uit 5 kernen met elk hun eigen karakter: Centrum, Slikkerveer, Rijsoord, Bolnes en Oostendam.
Ridderkerk telt zo?n 46.000 inwoners en heeft een goed gasten publiek wat betreft een avondje uit.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29