laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONTWIKKELINGSPROJECTEN IN SLOWAKIJE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35022 06-03-2009 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

In samenwerking met onze collega`s in Bratislava, Slowakije hebben we diverse interessante ontwikkelingsprojecten aan te bieden in residentieel en of recreatief onroerend goed. Het betreft hier mn grondontwikkeling in de regio Bratislava voor familiehuizen en kleinere appartementsgebouwen en hotels en appartementen in recreatiegebieden bij het Tatra gebergte.
Vereist eigen vermogen per project vanaf ?. 500.000,-- Aanvullende lokale financieringen voor deze projecten kunnen in overleg worden geregeld.
Rendementen vanaf 20%

Ook meer speculatieve grondstukken (nog niet in het bestemmingsplan opgenomen) en grotere stukken landbouwgrond (vanaf 50 ha) kunnen in samenwerking met ons worden aangekocht.
Bij concrete belangstelling kan een en ander nader op ons kantoor worden besproken en een selectie van de mogelijkheden worden gemaakt op basis van opgave specificaties. Eventueel kunnen wij een korte presentatie in samenwerking met onze collega?s in Slowakije organiseren op ons kantoor in Helmond.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29