laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE IN ONROEREND GOED BEMIDDELAAR IN CENTRAAL EUROPA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
34650 15-08-2008 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Wij zijn onroerend goed bemiddelaar in Centraal Europa en succesvol. Gelet op de leeftijd van de huidige directeur wordt een participant gezocht, die niet alleen financieel participeert, maar met name ook operationeel en commercieel actief zal zijn. Overname van alle aandelen op termijn is bespreekbaar.

Wij zoeken een enthousiaste en commerci?le ondernemer of organisatie, die projecten in Tsjechi? en Slowakije binnen ons werkgebied zijnde de Benelux en het westelijk gedeelte van de Duitse Bondsrepubliek promoot en verkoopt. Hierbij is een klantgerichte instelling een must.

Als gevolg van jarenlange promotie en onderhoud van contacten aan beide zijden van de grenzen beschikken wij over een ruim klantenbestand en is het aantal potenti?le kopers aanzienlijk toegenomen.
Bovendien genieten zowel Tsjechi? als Slowakije een sterk groeiende belangstelling van zowel het bedrijfsleven, beleggers en particulieren.

Nadere bijzonderheden zijn bij concreet interesse te bespreken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29