laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOVENIERS- EN ONDERHOUDSORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
34595 12-08-2008 Bouw Grond-, water- en wegenbouw
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een landelijk opererende hoveniers- en tuinonderhoudorganisatie. Een gedeelte van de omzet wordt gerealiseerd in Duitsland.

Deze onderneming richt zich met name op het aanleggen van exclusieve tuinen bij particulieren en bedrijven. Bij het aanleggen van regionale tuinen wordt hierbij doorgaans een onderhoudscontract afgesloten. De overheid behoort eveneens tot de klantengroep.

Bij deze onderneming, die in het oosten van land gevestigd is, zijn circa 25 vakkundige hoveniers werkzaam. Vanuit het bedrijfsbureau zijn een aantal medewerkers verantwoordelijk voor de inkoop, planning, calculatie, administratie en kwaliteitszorg.

De omzet bedraagt jaarlijks meer dan ? 2 miljoen met een gezond rendement.

De huidige ondernemer is zich afgelopen jaren meer gaan toeleggen op andere activiteiten waardoor zijn focus op de onderneming is vermindert. Aangezien hij zich volledig wil gaan richten op deze activiteiten heeft hij besloten de onderneming te verkopen.

Voor een commerci?le en organisatorische sterke MBI?er met affiniteit voor het hoveniersvak is deze propositie is interessant. Voor strategische partijen is deze onderneming eveneens interessant.

Om deze overname bancair te kunnen financieren dient een potenti?le koper over minimaal ? 200.000,- eigen middelen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29