laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MACHINEHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
34576 11-08-2008 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Machinehandel in Zuid Nederland levert en reviseert nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines aan uiteenlopende industrie?n. In de afgelopen 20 jaar heeft het bedrijf een sterke positie ingenomen en beschikt ze over een loyaal klantenbestand. In 2007 bedroeg de genormaliseerde winst voor belasting ruim 20% van de omzet. De marketinginspanning van de huidige eigenaar zijn minimaal te noemen. De nieuwe eigenaar zal met een proactieve marketingaanpak de omzet nog verder kunnen uitbouwen.

Deze onderneming kent een hoge servicegraad richting haar loyale klanten. Ook van de nieuwe eigenaar zullen de klanten een flexibele en servicegerichte instelling verwachten. De huidige eigenaar is bereid minimaal ??n jaar de servicewerkzaamheden te blijven uitvoeren en zijn technische kennis over te dragen aan (het personeel van) de nieuwe eigenaar. Het huidige pand is vrij van huurverplichtingen maar de huur kan indien gewenst worden gecontinueerd. De huurkosten zijn in dat geval zeer laag.

Het betreft een activa/passiva overname. Er wordt geen personeel overgenomen (maar kan wel worden ingehuurd). Activa bestaat onder andere uit voorraden (courante machines en accessoires) en vervoersmiddelen. De vraagprijs bedraagt ? 350.000,-, waarvan circa ? 150.000,- goodwill.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29