laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUXE APPARTEMENTENCOMPLEX MET GARAGES IN AUVERGNE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
34565 07-05-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden: Luxe appartementencomplex met garages en schitterend uitzicht in het westen van de Auvergne met naastgelegen hotel separaat te koop.

Locatie:
La Bourboule is een authentiek stadje in het arrondissement Clermont-Ferrand. De gelijknamige stad ligt 50 kilometer ten oosten van La Bourboule.

Object:
Villa Sans Souci is direct gelegen naast Hotel Les Fleurs. Aan de straatzijde bevindt zich de offici?le entree en een terras. Aan de tuinkant bevinden zicht diverse garages, een entree en een riante tuin.

Villa Sans Souci is een prachtig en authentiek gerenoveerd gebouw bestaande uit vijf verdiepingen, het gehele complex wordt verwarmd middels een moderne oliegestookte centrale verwarming. In het totaal bestaat het complex uit negen appartementen met ieder een eigen keuken, douche en/of bad, ??n of meerdere slaapkamers en een living. De appartementen zijn geschikt voor ??n tot zes personen en zijn volledig gemeubileerd. Uiteraard kunnen de gasten gebruik maken van de tuin en het terras of hun auto stallen in ??n van de riant garages.

Bijzonderheden:
Het naastgelegen hotel Les Fleurs kan separaat worden aangekocht of eventueel in combinatie.

Vraagprijs: ? 320.000,--


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29