laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FAMILIEHOTEL MET 15 KAMERS IN HET HART VAN DE AUVERGNE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
34132 26-02-2009 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Locatie:

Egliseneuve is een authentiek Frans dorpje gelegen in het centraal massief. In het dorp zijn alle primaire voorzieningen aanwezig, echter dit is het enige hotel. Het centraal massief staat bekend om de schitterende natuur.

Object:

Het gebouw heeft op de begane grond een eetzaal, bar, keuken en salon. De salon is vorig jaar helemaal opgeknapt en van een nieuwe kachel voorzien. Op de begane grond is recentelijk overal dubbele beglazing geplaatst en zijn de kozijnen vernieuwd. In de kelder van het hotel bevindt zich de cv ruimte en opslag voor wijnen en droogwaren.

In het totaal zijn er 15 hotelkamers. Op de eerste verdieping zijn alle kamers voorzien van douches en toiletten. Op de tweede verdieping kan met gebruik maken van gezamelijke sanitaire voorzieningen, waardoor deze verdieping bij uitstek geschikt is voor groepen.

Naast het hotel zijn diverse opstallen, waaronder een paardenstal voor maximaal 10 paarden. Langs het dorp loopt een bekende paardentrekroute vandaar dat de stallen frequent gebruikt worden.

Bijzonderheden:

De huidige ondernemers hebben veel gedaan om het hotel te moderniseren. Dit is het onderhoud en de isolatie erg ten goede gekomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29