laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STIJLVOLLE INTERIEURSPECIAALZAAK MET IMPORT UIT AZI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
33608 24-02-2011 Detailhandel Non-Food Keukens en badkamers
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

De onderneming vertegenwoordigd diverse woonstijlen die worden be?nvloed door verschillende culturen. Het assortiment biedt een ruime keuze van Aziatische teakhouten tafels, Britse clubfauteuils tot Chinese kasten en Afrikaans aardewerk. Er wordt gewerkt met een lage voorraad, waardoor het assortiment snel wisselt. Deze werkwijze heeft als resultaat dat het assortiment up- to-date blijft en mede hierdoor trekt het bedrijf al jaren een breed publiek.
De producten worden direct via Azi? naar Nederland ge?mporteerd. Door het inkopen op deze manier biedt de onderneming naast een uniek assortiment, topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Het bedrijf heeft tevens een bezorgservice. Kwaliteit en service staan daarmee hoog in het vaandel.

Het bedrijf heeft naast een actieve website ??n centraal verkooppunt. Door het gebruik van de actieve website heeft het bedrijf een landelijk bereik. Dit biedt dan ook voldoende perspectief om het bedrijf verder te laten groeien. De winkel is ideaal gelegen en heeft een aanzienlijke oppervlakte van 1350m2 waarin het gehele assortiment uitstekend tot zijn rechtkomt.

Het bedrijf telt naast de DGA 3 medewerkers. De medewerkers verlenen actief interieur advies aan de klanten.

Omzet ?1,2 mio
De DGA heeft dan ook meerdere goed renderende ondernemingen en ondervindt tijdgebrek bij het combineren hiervan. De DGA wil zijn aandacht daarom volledig op ??n onderneming gaan richten.
Het bedrijf is zeer geschikt voor een MBI kandidaat met handelservaring in het Verre Oosten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29