laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL TEN ZUIDEN VAN LIMOGES MET MOGELIJKHEID TOT MINICAMPING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
29149 05-12-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Locatie:

Gelegen op een unieke locatie, twee kilometer buiten het authentieke dorp Aubazines in de Corrèze met verschillende historische en toeristische trekpleisters, een twee sterrenhotel met restaurant en schitterende terrassen op circa 4 hectare eigen grond.

Object:

Het hotel is de afgelopen paar jaar bijna geheel gerenoveerd en heeft zes gastenkamers compleet met sanitair en een suite bestaande uit twee kamers en een zeer luxe badkamer. Verder is er een appartement voor de eigenaar, een linnenkamer, kantoorruimte, een kelder en enkele bijgebouwen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het restaurant heeft een capaciteit van ongeveer 25 couverts, in de zomer is de gelegenheid tot een terras van ongeveer 28 couverts. Het spreekt voor zich dat het bedrijf in het bezit is van een `licence 4`.

Bijzonderheden:

Momenteel is het hotel aangesloten bij de bekende Logis de France organisatie en heeft een goede kwaliteitsaanduiding. Het pand leent zich ook uitstekend voor andere doeleinden als een Bed & Breakfast.

Vraagprijs: € 565.000,-- k.k.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29