laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL RESTAURANT DE SCHOAP`N DRIFT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
29085 19-06-2008 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Voor dit knusse hotel ligt een ruime parkeerplaats die in de zomer gedeeltelijk als terras gebruikt kan worden. Zonder dat het hinderlijk is, wat betreft de drukte van de doorgaande weg, is het hotel met restaurant zeer weggebonden, wat het interessant maakt voor toevallige passanten. Het gezellige restaurant biedt plaats aan ruim veertig gasten en de nieuw ingerichte keuken creëert de mogelijkheid om een kwalitatief hoogwaardig restaurant te maken.
In het totaal zijn er zeven hotelkamers. Vijf in het hotel en twee boven de bedrijfswoning, deze zijn eventueel weer als slaapkamers van de woning te gebruiken.

De bedrijfswoning staat naast het hotel en heeft op de begane grond een woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer. Tevens zijn er twee garages.
Achter het hotel en de bedrijfswoning ligt de schitterend onderhouden tuin die voor verschillende gelegenheden kan worden gebruikt en een heel romantische uitstraling heeft.

Vraagprijs: € 835.000,-- k.k.
Onroerende zaken,
Inventaris, handelsnaam & goodwill


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29