laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT/ZAAL/PARTYCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28999 12-01-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Centraal gelegen in een dorp te Noord Oost Brabant bieden wij u een schitterende partycentrum/restaurant ter overname aan.

Een bedrijf welke kwalitatief zéér hoogwaardig is ingericht. Een restaurant aan de voorzijde met aan de achterzijde de zaal. Het is mogelijk om van het geheel één zaal voor feesten te maken middels de scheidingswand. Met name de unieke sfeer en duurzame aankleding zijn een groot plus punt.

Geen personele overname!

Meest ideale exploitatie is die van een combi van restaurant met zaal. Thans wordt alleen de zaal geexploiteerd. Het restaurant is alleen voor groepen geopend. Dit is jammer want voorheen was dit een topzaak. De overname is met brouwerijverplichting echter kan onder voorbehoud de lopende financiering worden overgenomen. De vraagprijs voor dit unieke bedrijf is € 129.000,-. Zeer geschikt voor restaurant/ zaal en / of thema zaak, buffet, partycentrum etc ( geen wok lokatie).


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29