laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DAGZAAK/LUNCHROOM OP A1 LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28985 10-06-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

In het hart van Baggerdorp “Sliedrecht” vindt u deze prachtige dagzaak. Rondom deze A1 locatie wordt buiten de koopavond op donderdagavond en de weekmarkt op woensdag van alles georganiseerd. Aan het burgemeester Winklerplein liggen 10 paviljoens en zo’n 17 winkels welke rond de parkeergelegenheiden gevestigd zijn en dagelijks bezocht worden door de bewoners (24.000 inw.) en de omliggende dorpen. Ook de verschillende braderieën maken deze locatie tot een aantrekkelijke en druk bezochte dagzaak. De lunchroom bestaat uit twee units welke met elkaar verbonden zijn. Eén gedeelte is bereidingsruimte (25m²) het andere deel is lunchroom (45m²).

De dagzaak staat bij het winkelende publiek goed aangeschreven en is door het ruime aantal gratis parkeerplaatsen op het plein uitstekend bereikbaar. Het grote terras maakt dat dit een ideale plaats voor een dagzaak is.
Doordat de partner van de huidige ondernemer momenteel gezondheids problemen heeft, is er besloten om deze leuke dagzaak gelegen op deze prachtige locatie te verkopen.

Tevens heeft de huidige exploitatie een drankvergunning voor het schenken van alcoholische dranken. Het bedrijf is momenteel vrij van verplichtingen. Bij herontwikkeling in 2009 heeft de eigenaar de eerste keus in het nieuwe plan. Momenteel ligt er een aanvraag bij de projectontwikkelaar van ± 200 m ² cascoruimte op de meest gunstigste plaats.

Toekomst planning:
Herontwikkeling winkelcentrum Burg. Winklerplein
Het Burgemeester Winklerplein wordt in een nieuw jasje gestoken. De gemeente Sliedrecht wil het Burgemeester Winklerplein herontwikkelen tot een aantrekkelijk winkel- en woonplein. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de verouderde staat van het winkelcentrum, de uitstraling en de beperkte individuele en collectieve presentatiemogelijkheden. De gesignaleerde problemen vragen om een grondige opknapbeurt van het winkelcentrum en daarom heeft de gemeente besloten over te gaan tot een complete herontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein.

Het plan
De Windroos Bouwgroep gaat het Burgemeester Winklerplein herontwikkelen tot een aantrekkelijk winkel- en woonplein. De Windroos Bouwgroep is een combinatie van de ontwikkelaars ABB Ontwikkeling BV, Dunamis Bouw BV, Nedo BV en P. Visser en Zn BV. Het ontwerp is van Van Aken Architecten uit Eindhoven.
Het plan WINDROOS is een visie op een nieuw sfeervol en functioneel Burgemeester Winklerplein. Een warme baksteenarchitectuur en een versterkt stedenbouwkundig raamwerk zijn enkele belangrijke kenmerken van het nieuwe Winklerplein. Het plan bevat een gefaseerde ontwikkeling van 200 nieuwe appartementen, 6.100 m2 commerciële ruimten en minimaal 170 parkeerplaatsen. Als afronding krijgt het plein nieuwe allure in de vorm van een thematische pleininrichting. Bij de herontwikkeling zijn circa 60 verhuureenheden van Tablis Wonen en particulier onroerend goed betrokken. Voor meer informatie en beelden kunt u de website bezoeken: www.windroos-sliedrecht.nl

Planning
In het voorjaar van 2007 is het plan gepresenteerd aan burgers en belanghebbenden van Sliedrecht. Aan de hand van gemaakte opmerkingen en gevoerde gesprekken is het plan verder uitgewerkt.
De gemeente en de Windroos Bouwgroep presenteren in het voorjaar van 2008 het geoptimaliseerde plan voor de herontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein. Tijdens deze bijeenkomst zullen de aanpassingen en de eerste architectonische gevelschetsen gepresenteerd worden. Daarna worden de procedures (Bezwaar- en vergunningsprocedures) opgestart en volgt de definitieve uitvoering van het plein. De gemeente en Windroos Bouwgroep streven naar een start van de bouwwerkzaamheden begin 2009.

Bovenstaande gegevens zijn met zorg samengesteld en naar ons inziens juist vermeld. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen.

Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer diskreet te behandelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29