laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFé CENTRUM ARNHEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28929 08-04-2010 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Centraal gelegen in het uitgaanscircuit direct nabij de Korenmarkt te Arnhem bieden wij u dit hoogwaardig aangeklede café ter overname aan. Een opvallende verschijning in de nabijheid van de Korenmarkt is dit bijzonder sfeervol ingerichte café. Een café van circa 120m2 met over de gehele breedte de ruime bar. Het café beschikt over een goede inventaris met een luxe interieur. Het café heeft naam en faam verworven middels de vele “live” muziek avonden en “jam sessies”.

Het café is populair bij een brede doelgroep. Zowel studenten, muziekliefhebbers maar ook bierliefhebbers weten de weg naar dit café te vinden. U kunt met het concept alle kanten op. De huidige exploitant kiest duidelijk voor de muzikale richting echter een studentencafé, speciaalbierencafé of een themacafé zouden goed tot de mogelijkheden kunnen behoren. Uiteraard profiteert u in deze omgeving van de diverse activiteiten die rondom de Korenmarkt plaats vinden. Heeft u de wens een café te gaan exploiteren in het centrum van Arnhem dan dient u beslist te reageren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29