laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHITTEREND HOTEL/RESTAURANT IN HET CENTRUM VAN NORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28898 04-06-2008 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 V.O.F.

omschrijving

Schitterend hotel/restaurant in het centrum van Norg, een pittoresk Drents dorp. Steden als Groningen, Assen en Hoogeveen zijn eenvoudig te bereiken. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Recentelijk is het restaurant van Hotel de Klokbeker helemaal verbouwd. Dit heeft geresulteerd in een modern en sfeervol ingericht restaurant met plaats voor ongeveer 70 personen. Midden in het restaurant staat een modern ogende openhaard met gezellig zitje.
Verder zijn er drie zalen aanwezig op de begane grond, varierend van grootte. Achter het hotel bevindt zich het werkelijk schitterende terras, gedeeltelijk door platanen overdekt en voorzien van buitenbar.

Op de eerste verdieping zijn zeven eenvoudig, maar sfeervol ingerichte kamers. Alle kamers hebben ruim voldoende daglicht, dit geeft een zeer open en fris gevoel.

Het is, na overname, mogelijk om op de zelfde voet verder te gaan, maar er zijn eventueel ook uitbreidingsmogelijkheden. De rendementen zijn goed, evenals de omzetten en kunnen in de toekomst verder stijgen.

Vraagprijs: € 1.075.000,-- k.k.
Objectnummer: 53436


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29