laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECARUIMTE, VRIJ VAN VERPLICHTINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28884 05-01-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Krimpen aan de Lek is een dorp in de gemeente Nederlek met in 2004 ca. 6600 inwoners, gelegen aan de rivier de Lek.
In het zuiden van het dorp zijn er vooral oude huizen, aan de dijk zijn er huizen van zelfs 200 jaar oud. Ook is er een bungalowpark. In het midden zijn er wat kleine flatjes en een klein winkelcenterum. In het noorden is er nieuwbouw. Bij de dijk is er ook een houtzagerij en het pontje naar Kinderdijk. In het oosten is er de straat Schuwacht, waar ook het buitenzwembad Schuagt is. Verder naar het oosten kom je in Lekkerkerk, ga je naar het noorden, dan kom je in Krimpen aan den IJssel uit.
De naam Krimpen komt van het oude woord ``Krempener``, dat ``oversteekplaats`` betekent. Letterlijk betekent Krimpen aan de Lek dus ``oversteekplaats aan de Lek``.
Krimpen aan de Lek is een rustig, maar heel sfeervol dorpje met 3 basisscholen: de Wegwijzer, De Prinses Irene school en de Flora school. Vlakbij de nieuwbouw heb je sporthal de Walvis. Nabij het winkelcentrum is het binnenzwembad ``De Woelwater``. Ook is er een tennisbaan met een bloeiende tennisvereniging, de TVKL. Er is een voetbalvereniging, V.V.Dilletant genaamd, en een sportschool voor vechtsporten. Er zijn twee kerken in Krimpen aan de Lek, een daarvan, op de dijk, heeft een toren waar een walvis op staat. Deze walvis herinnert aan de walvisvaart, die in vroeger eeuwen een belangrijke bron van inkomsten was voor het dorp.
In het winkelcentrum ’t Carillon is dit oriëntaals restaurant gevestigd. Momenteel bestaat het restaurant uit een afhaalgelegenheid en zitgedeelte. Huursom € 1990,-- per maand. De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte is ongeveer 130 m² bestaande uit: opslag, keuken, restaurant en toiletgroep. Dit bedrijf heeft een lage overnamesom en is uitstekend geschikt om eventueel een café of eetcafé te vestigen. Voor het restaurant is het mogelijk om een klein terras te plaatsen. (dient aangevraagd te worden bij de gemeente) beperkte financiering is mogelijk


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29